Agram Craft d.o.o., Zagrebačka 47f, Leprovica 10370 Dugo selo, OIB: 40407931816

Davanje suglasnosti odnosi se na sve osobne podatke koje tvrtka Agram Craft d.o.o. može u određenim situacijama prikupljati prilikom posjete web mjestima tvrtke, predbilježbe na Newsletter, komunikacije putem društvenih mreža, kontaktiranja u kontekstu ostvarenja poslovne suradnje i narudžbe, interakcije s Agram Craft d.o.o. u svojstvu poslovnog korisnika, dobavljača, poslodavca, zaposlenika, poslovnog partnera i slično. To između ostalog obuhvaća i osobne podatke prikupljene na Internetu ili izvan njega.

U cilju ostvarivanja prava na zaštitu osobnih podataka u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka  Uredba (EU) 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka)) tražimo i Vašu suglasnost o korištenju Vaših osobnih podataka.

Molimo Vas da pažljivo pročitate ovaj dokument kako biste bili upoznati s uvjetima i davanjem privole o korištenju Vaših osobnih podataka tvrtki Agram Craft d.o.o., kao Voditelju zbirke osobnih podataka.

Svrha prikupljanja osobnih podataka

U kontaktima s Vama možemo tražiti da s nama podijelite svoje osobne podatke u sljedeće svrhe:

Primanje informacija o uslugama i novostima tvrtke Agram Craft d.o.o. (Newsletter)

Sudjelovanje u web aktivnostima tvrtke Agram Craft d.o.o. na Internetu, uključujući naše kanale/stranice na društvenim mrežama i blog Spremanje vaših podataka za buduće interakcije i komunikaciju s tvrtkom Agram Craft d.o.o.

Svrha potencijalnog zapošljavanja u tvrtki

Pomoć u razvoju usluga i osmišljavanju kampanja prilagođenih Vama te kontinuirano poboljšanje istih

Pomoć u poboljšanju naših usluga te omogućavanje tvrtki Agram Craft d.o.o. da Vas redovito informira o istima

Rješavanje problema koji se tiču klijenata i/ili usluga

Primanje prilagođenih poruka, posebnih ponuda i promotivnih sadržaja u skladu s Vašim interesima, na temelju informacija koje ste s nama podijelili, kao i na temelju informacija koje smo prikupili putem kolačića ili sličnih tehnika koje se tiču Vaše uporabe Agram Craft d.o.o. web stranica/stranica na
društvenim mrežama/blogu.

Pri poslovanju s tvrtkom Agram Craft d.o.o. u svojstvu poslovnog klijenta, dobavljača ili poslovnog partnera, od Vas ćemo zatražiti da podijelite svoje osobne podatke s nama u sljedeće svrhe:

Osiguravanje pristupa informacijama

Narudžba proizvoda

Komunikacija

Odgovaranje na pitanja ili rješavanje zahtjeva za pružanje usluge

Ponuda ankete o zadovoljstvu nakon što dobijete odgovor na svoje pitanje ili nakon što se vaš zahtjev riješi

Općenito, Vaše osobne podatke obrađujemo samo u svrhe o kojima smo vas obavijestili.

Osobni podaci koje Agram Craft d.o.o. može prikupljati

Prilikom interakcije s tvrtkom Agram Craft d.o.o.putem e-maila, weba ili društvenih mreža (npr. ako označite da vam se sviđa crafters.hr na Facebooku), možemo zatražiti ili dobiti određene podatke kao što su:

Ime i prezime

Adresa e-pošte

Telefonski broj

Fizička adresa

Profil na društvenoj mreži

Informacije o interesima i preferencijama

Druge informacije o Vašem ponašanju na mreži.

Također, putem kolačića ili sličnih tehnika možemo prikupljati osobne podatke, uključujući između ostalih i sljedeće

IP adresu

ID kolačića

Internetski preglednik kojeg koristite

Kada s tvrtkom Agram Craft d.o.o. komunicirate u svojstvu poslovnog klijenta, dobavljača ili poslovnog partnera, možemo prikupljati sljedeće podatke:

Ime i prezime

Adresa e-pošte

Telefonski broj

Fizička adresa

Načini prikupljanja osobnih podataka

Osobne podatke s tvrtkom Agram Craft d.o.o.možete podijeliti kroz (ne ograničavaju se na):

Komunikaciju s tvrtkom Agram Craft d.o.o. (može biti vezano uz proizvod, kroz upit ili zahtjev koji ste nam uputili)

Komunikaciju s nekim od zaposlenika tvrtke Agram Craft d.o.o. e-poštom, telefonom ili pisanim odnosno usmenim putem

Naručivanje proizvoda

Sudjelovanje u aktivnostima na društvenim mrežama koje se tiču promocije tvrtke Agram Craft d.o.o. (npr. odabirom opcija “sviđa mi se” ili “podijeli”)

Zahtjev za primanje poruka na mobilni telefon/uređaj

Predbilježbom na Newsletter tvrtke Agram Craft d.o.o.

Dobrovoljno sudjelovanje u anketama

Kolačiće postavljene na vaše računalo ili mobilni uređaj prilikom posjete našim web stranicama

Praćenje društvenih mreža: tvrtka Agram Craft d.o.o. može na internetu tražiti relevantan i javno dostupan sadržaj te ga koristiti za poboljšanje svojih usluga, rješavanje zahtjeva klijenata i pružanje ciljanih marketinških sadržaja.

Kada s tvrtkom Agram Craft d.o.o.komunicirate u svojstvu poslovnog korisnika, dobavljača ili poslovnog partnera, potencijalnog zaposlenika i slično prikupljanje podataka se vrši i kroz:

Pružanje usluga tvrtke Agram Craft d.o.o.

Komunikacija s tvrtkom Agram Craft d.o.o.

Razvijanje partnerstva

Prilikom pristupa poslovnim prostorima tvrtke Agram Craft d.o.o.

Sudjelovanje na sajmovima, događajima ili promocijama

Dobrovoljno sudjelovanje u anketama

Ako ne želite da tvrtka Agram Craft d.o.o. koristi osobne podatke koje joj niste sami dali, to nam u bilo koje vrijeme možete javiti na e-mail adresu: prodaja@crafters.hr

Dijeljenje osobnih podataka s drugima

Vaše osobne podatke možemo podijeliti s dobavljačima usluga, poslovnim partnerima i ostalim trećim stranama, sukladno primjenjivom zakonu.

Kada s tvrtkom Agram Craft d.o.o. komunicirate u svojstvu poslovnog korisnika, dobavljača ili poslovnog partnera, tvrtka Agram Craft d.o.o. mogla bi otkriti osobne podatke dostupne u izvješćima i drugim materijalima koji su ustupljeni Vama i/ili Vašoj tvrtki za potrebe suradnje s drugim poslovnim partnerom i/ili dobavljačem.

Ako nas zakon obavezuje da dobijemo vašu suglasnost ili iz nekog drugog razloga smatramo da je Vaša suglasnost potrebna u određenim okolnostima, zatražit ćemo je prije dijeljenja vaših osobnih podataka.

Nakon što nam date svoje osobne podatke moguće ih je ažurirati, mijenjati ili zatražiti njihovo brisanje putem mail adrese: prodaja@crafters.hr. Putem iste adrese možete postaviti i druga pitanja koja se tiču privatnosti ili izložiti svoje pritužbe u vezi narušavanja privatnosti.

U komercijalnim porukama koje vam budemo slali imat ćete mogućnost odjave s popisa primatelja.

Mogućnosti koje imate

Želimo vas bolje upoznati kako bismo vam mogli pružiti bolju uslugu, istovremeno poštujući Vaš izbor po pitanju načina na koji koristimo vaše osobne podatke.

1. Pristanak

Za prikupljanje podataka te njihovu upotrebu možete biti zatraženi da date svoju suglasnost.

2. Pravo na brisanje

Možete zatražiti brisanje svih svojih osobnih podataka za koje ste prethodno dali suglasnost za korištenje.

3. Prenosivost podataka

Imate mogućnosti prenijeti svoje osobne podatke iz jednog elektronskog sustava obrade u drugi bez sprječavanja kontrolora podataka.

4. Opoziv privole

Vaše je pravo da u potpunosti ili djelomice, bez posljedica i objašnjenja možete odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka i marketinške aktivnosti usmjerene prema Vama. Opoziv možete podnijeti e-mailom na prodaja@crafters.hr.

5. Pravo na ograničenje obrade podataka

Ispitanik ima pravo od voditelja obrade ishoditi ograničenje obrade ako:

ispitanik osporava točnost osobnih podataka, na razdoblje kojim se voditelju obrade omogućuje provjera točnosti osobnih podataka;

je obrada nezakonita i ispitanik se protivi brisanju osobnih podataka te umjesto toga traži ograničenje njihove uporabe;

voditelj obrade više ne treba osobne podatke za potrebe obrade, ali ih ispitanik traži radi postavljanja, ostvarivanja ili obrane pravnih zahtjeva;

ispitanik je uložio prigovor na obradu na temelju članka 21. stavka 1. Uredbe o zaštiti osobnih podataka očekujući potvrdu nadilaze li legitimni razlozi voditelja obrade razloge ispitanika.

Opseg

Društvene mreže

Ako ste član raznih društvenih mreža kao što su Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn i slično, trebali biste biti upoznati s alatima koje navedene stranice pružaju i odabirom načina dijeljenja osobnih podataka na profilima društvenih mreža.

Osim toga, ovisno o odabiru vezanom uz postavke na raznim društvenim mrežama, određeni osobni podaci će se možda podijeliti s tvrtkom Agram Craft d.o.o.; primjerice informacije o vašim aktivnostima na mreži, profilima društvenih mreža (npr. interesi, bračno stanje, spol, korisničko ime, fotografija, komentari i sadržaj koji ste objavili/podijelili itd.).

Poveznice na druge web stranice

Na web stranicama tvrtke Agram Craft d.o.o. možete pronaći veze na druga web mjesta s korisnim informacijama. Takve web stranice mogu djelovati neovisno o Agram Craft d.o.o. te mogu imati vlastite obavijesti o privatnosti, izjave ili pravila. Izričito preporučujemo da ih pregledate kako biste saznali kako bi se vaši osobni podaci mogli obrađivati vezano uz ta web mjesta jer nismo odgovorni za sadržaj web mjesta koja ne posjeduje ili kojima ne upravlja tvrtka Agram Craft d.o.o., kao niti za upotrebu ili prakse privatnosti istih.

Napominjemo da prihvaćamo i ozbiljno shvaćamo svoju odgovornost za zaštitu osobnih podataka koje nam povjerite od gubitka, zlouporabe ili neovlaštenog pristupa.

Za sve dodatne informacije obratite nam se putem e-mail adrese prodaja@crafters.hr.