CRAFTER`S PREDSTAVLJA: BRKOVI PUNKFOLKWELLNESS LAGER

Posavsko u moru makova
POSAVSKO U NOVOM RUHU
15.07.2021
a black friday sale signage beside a black and white round analog wall clock
BLACK FRIDAY 26.11.21!!!
25.11.2021

Prije kojih desetak godina, gledali smo Brkove na malim koncertima u “Brazilu” i “Močvari” i unatoč relativno skromnom broju posjetitelja predviđali im veliku popularnost  i izvan granica Hrvatske. Bili smo u pravu, ali da ćemo jednog dana s njima i surađivati na ovakav način, to nismo imali pojma!

Štogod mislili o njihovoj glazbi, Brkovi su nam uvijek bili sinonim za bend koji je uspio isključivo svojim trudom, radom i zalaganjem, bend koji je otpočetka svoje karijere držao do punkerskih DIY principa i “svog načina” poslovanja, bez PR smicalica i estradnih cirkusarija, s jasnom pričom, stavom i porukom, sviđala se ona nekom ili ne.

https://www.crafters.hr/proizvod/brkovi/

Danas predstavljamo Brkovi pivo, jednostavan i tradicionalni lager češke škole bez uobičajenih aroma karakterističnih za craft pivo, pitko pivo klasične recepture, bez izmotavanja i pretvaranja nečeg što nije, otprilike kao i muzika Brkova.

Ponosni smo da su Brkovi odabrali baš pivovaru Crafter’s za ovu punkersko-pivsku kolaboraciju, vjerujemo da je to zato jer držimo do istih principa u našim poslovima! Do svoje kutije Brkovi piva najlakše dođite putem našeg web shopa. Živjeli!